Επιτραπέζια στα Δημοτικά Σχολεία

Επιτραπέζια στα Δημοτικά Σχολεία

 

Τα Επιτραπέζια στα Δημοτικά Σχολεία γίνονται δραστηριότητα για τα παιδιά μέσα από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Η αγάπη μας για τα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά κυρίως η ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός των δικών μας παιδιών αλλά και των φίλων τους όταν βρισκόμαστε μπροστά από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μας έδωσε το έναυσμα να ξεικινήσουμε αυτό το εγχείρημα.

 Τον Οκτώβριο του 2013 λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα τα επιτραπέζια παιχνίδια να μεταφερθούν στα σχολεία μέσα από τις δραστηριότητες που προσφέρουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων στα παιδιά.

 

Τα επιτραπέζια στα Δημοτικά σχολεία

 

Η χρονιά στα σχολεία που συνεργαστήκαμε κύλησε υπέροχα τόσο για εμάς και πολύ περισσότερο για τα παιδιά.Μέσα στην χρονιά τα παιδιά έπαιξαν περισσότερα από 30 διαφορετικά παιχνίδια.

Παιχνίδια ταχύτητας ,μνήμης, εναλλαγής μοτίβων, στρατηγικής, συνεργασίας, επιδεξιότητας, φαντασίας αλλά και παιχνίδια που προσφέρουν στα παιδιά βασικές έννοιες μαθηματικών και πιθανοτήτων.

 

 

 Τα Επιτραπέζια στα Δημοτικά Σχολεία

Επιτραπέζια στα Δημοτικά Σχολεία.Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να δώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά την δυνατότητα να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών,να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους σε ένα περιβάλλον οικείο όπως είναι το σχολείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διοργανώσουμε στο σχολείο σας μία ημερίδα επιτραπέζιου παιχνιδιού, οπού τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την δραστηριότητα και να πάρουν μία «γεύση» από τον μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών .

Μεταφέρουμε επιτραπέζια παιχνίδια στην αυλή του σχολείου σε συνεργασία με τα παιδιά αλλά και δίνουμε την δυνατότητα σε παιδιά και σε μεγάλους να γνωρίσουν το Subbuteo το πιο επιτυχημένο επιτραπέζιο παιχνίδι ποδόσφαιρου

 

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται κυρίως σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων που θα ήθελαν να εντάξουν τα επιτραπέζια παιχνίδια σε μορφή δραστηριότητας, στα παιδιά, αλλά και σε όλους τους φίλους μικρούς και μεγάλους του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

 

 

 

email